Céges feliratos óra ajándékok

Céges feliratos óra ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Formázható kezű-lábú emberke ébresztőóra funkcióval és jegyzettartóval. Az elemet tartalmazza.

Flexi ébresztőóra, kék

Flexi ébresztőóra, kék

Flexi ébresztőóra, kék megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Formázható kezű-lábú emberke ébresztőóra funkcióval és jegyzettartóval. Az elemet tartalmazza.

Listaár:
1 210 Ft
Kedvezményes ár:
akár 774 Ft (124 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
3073-23
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
20 × 10 /Ø 18 mm
Termékméret:
7,5 × 10 × 4 cm
Súly:
0.086 kg
Csomagolás:
Zacskó + díszdoboz
Csomag:
50 db
Karton:
100 db
Származás:
Kína
Karton méret:
47 × 35 × 24 cm
Karton súly:
8.6 kg
ajándékok Céges óra feliratos
ajándékok Céges óra feliratos
ajándékok Céges óra feliratos
ajándékok Céges óra feliratos

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Óra: karóra :: asztali óra :: falióra :: ébresztőóra

A mai felgyorsult világban egyre fontosabb, hogy az ember minden pillanatban tudja mennyi a pontos idő! S ha ezt emblémázott, exkluzív órákról tudhatja meg, az reklámcélokat is szolgálhat. Gondoljuk csak végig, milyen órák vesznek körül bennünket nap mint nap. Reggel az ébresztőóránkra kelünk fel, majd megnézzük a hőmérsékletet és a légnyomást a hő- és légnyomásmérőnkön. Reggeli közben a faliórán vesszük észre, hogy késésben vagyunk. Majd a karóránkat kémleljük, hogy mennyit is fogunk pontosan késni. Miután beértünk a munkahelyünkre, az asztali óránkról tudjuk meg, hogy nem is késtünk olyan sokat. S ezen órák egy részét reklámajándékként vagy üzleti ajándékként kapjuk, ennek megfelelően ezek majdnem mind emblémázott ajándékok. Hasonló módon, mint a faliórák, asztali órák, melyeket tamponnyomással emblémázhatunk vagy a gravírozott exkluzív karóránk. Ezeket a klasszikus ajándéktárgyakat reklámajándék katalógusból lehet kiválasztani, melyhez a legjobb megoldásokat a Golding Reklámajándék Aranycsapata kínálja önnek. Ezek nem kifejezett szóró ajándékok, de remek ajándék ötleteket meríthet reklámajándék katalógusunkból.

További reklámajándék kategóriák: Elektronika :: Öngyújtó :: Írószer :: Ruházat-kiegészítő :: Szabadidő :: Piperecikk :: Étel, ital :: Esernyő :: Ruházat :: Konyha :: Tárca, kulcstartó :: Mappa, névjegytartó :: Irodaszer :: Pendrive :: Táska :: Szerszám, közlekedés